• Начало
  • Актуални летни пижами и нощници за жени
Актуални летни пижами и нощници за жени
Категория: Новини

Актуални летни пижами и нощници за жени

13.08.2021

Независимо дали сте от типа жени, които обичат да спят на климатик през цялата нощ, или предпочитате да оставите отворен прозореца за лек ветрец, да спите добре през лятото е сложна комбинация от намирането на подходящи условия за комфорт. Летните одеяла и охлаждащите чаршафи могат да допринесат донякъде за този комфорт, но от изключително важно значение е и дрехата, която носите по време на сън.

Изберете пижами или нощници от дишащи материали като памук, лен и коприна, както и меки модални смеси, които отвеждат потта и влажността. 

 

Има различни видове летни пижами и нощници за жени. Подбрали сме ви някои от тях. А изборът оставаме на вас.

 

Комплект от памук с дълъг ръкав и дълъг панталон

Изработена от супер лек памук, който ще ви поддържа приятно и хладно, въпреки по-голямата дължината на ръкавите и панталона. Освен това, на повечето такива пижами, дизайнът е ориентиран ретро с копчета в контрастни цветове.

 Комплект от лен с потник и шорти

Изработена от лен, тази пижама е изключително подходяща за отвеждане на влагата и поддържане на телесната температура ниска, така че да знаете, че тази комбинация с потник и шорти ще направи чудеса дори през най-горещите летни нощи.

 Комплект от коприна с тениска и шорти

Този тип изключително мека копринена пижама е една от най-предпочитаните за лятото заради лекотата на материята, от която е произведена. 

 Комплект от памук с широка риза и шорти

Ризата от този комплект пижама е в уголемен размер, за да осигури допълнителен комфорт и прохлада. Проветривата памучна материя е с меко и дишащо усещане върху кожата. 

 Нощница тип рокля без ръкави

Повечето фееричните нощници тип рокли без ръкави са с регулируеми връзки на раменете за по-добро прилягане. Те са изключително удобни, леки, държат прохладно и придават женствена, красива визия.

 Нощница тип дълга риза

Удобна, лека и изработена от 100% памук, този тип нощница е изключително комфортна и придава едновременно привлекателна и неглиже визия.

 

Прочетете още: Чаршафи, подходящи за хора с алергии