• Начало
  • Всичко, което трябва да знаете за компактното и удобно легло за стена
Всичко, което трябва да знаете за компактното и удобно легло за стена
Категория: Новини

Всичко, което трябва да знаете за компактното и удобно легло за стена

30.03.2021

Всичко, което трябва да знаете за компактното и удобно легло за стена

Леглото за стена или стенно легло, известно още като легло на Мърфи, има своя исторически произход от Сан Франциско от далечната 1900г. Историята разказва, че един мъж е преследвал романтично оперна певица, но социалните норми по това време не са позволявали на жена да прекарва време в спалнята с мъж. От там се ражда и идеята за скрито легло за стена. Мъжът е преобразувал спалнята си в просторен салон, чрез сгъване на леглото му в стената. Популярността на стенните легла нараства, тъй като те се превръщат в удобен начин да спестите място.

Разбира се, важно е да знаете, че днешните стенни легла не са като онези от едно време. Ето какво трябва да знаете за компактното стенно легло и как може да оптимизирате пространството във вашия дом.

Едно от първите неща, които ще забележите при днешните стенни легла е как те съчетават отлична ефективност с модерна функционалност. Персонализираните стенни легла от шкафове по дизайн са много повече от решения за спестяване на място.

За разлика от старите сгъваеми легла, стенните легла по поръчка са изградени с всякакви фантастични характеристики. Когато инсталирате ново стенно легло от шкафове по дизайн, може да добавите функционални чекмеджета, предназначени да подобрят външния вид и удобството във всяко жилищно пространство.

Основен стимул сред любителите на стенните легла е възможността стаите да станат по-ефективни от всякога. Всичко е свързано с максимизиране на наличното ви пространство, като същевременно извличате всичко възможно от функционалността на всяка стая.

Един от начините да постигнете това с персонализирано стенно легло е чрез многофункционални рафтове и чекмеджета. Имате нужда от допълнително място за книги, играчки или дрехи? Вече им място за всичко.

 

Прочетете още: Колко часа сън ни е необходим?