• Начало
  • Идеи за удобни, модерно изглеждащи и функционални гардероби
Идеи за удобни, модерно изглеждащи и функционални гардероби
Категория: Новини

Идеи за удобни, модерно изглеждащи и функционални гардероби

09.04.2021

Идеи за удобни, модерно изглеждащи и функционални гардероби

Гардеробът заема важна част във всяка една спалня. Без подходящ гардероб или дрешник, спалнята е незавършена. Понякога дори един гардероб не е достатъчен. Хубавото е, че в днешно време има толкова много и различни материали и идеи за дизайн, от които можете да изберете подходящия за вас гардероб. Този вид мебели не само изпълняват основното си предназначение, но са и декоративен елемент в спалното ви помещение. 

Ето защо сме ви подбрали идеи за удобни, модерно изглеждащи и функционални гардероби, които биха преобразили незабавно вашата спалня.

Гардероб с огледални врати:

Ако имате малка спалня, то огледалният гардероб е отличен вариант, тъй като изпълнява две функции. Едната е да прибере дрехите ви, а другата е да направи спалнята ви да изглежда просторна.

Вградени в гардероба дизайни:

Вградените в гардероба дизайни на спалнята не само изглеждат красиви, но и могат лесно да бъдат персонализирани. Те могат да бъдат направени от различни материали, като дърво и желязо. В централната част на гардероба може да оставите подходящо място за поставяне на телевизор или нещо друго.

Гардероб с повдигнати шкафове:

Като продължение от вашия гардероб, който се намира до леглото, може да допълните и повдигнати шкафове, в случай че искате да спестите място. Шкафовете може да бъдат поставени над нивото на леглото, така че да са лесно достъпни.

Многофункционален гардероб:

Многофункционален гардероб е този, който разполага с открити рафтове, място за телевизор, дори и вградено бюро. Този вид гардероб е подходящ за по-голямо спално помещение.

Гардероб с прозрачни врати:

Страхотна алтернатива на традиционните врати на гардеробите са тези с прозрачни врати. Те са модерното решение за всяка спалня и ще ви позволят да погледнете вътре в гардероба, без да се налага да отваряте вратите.

Гардероб тип дрешник:

Използвайте малко помещение от вашата спалня, сложете гардеробни врати и го превърнете в елегантен малък дрешник, в който може достатъчно спокойно да влезете, за да изберете необходимото за вас облекло.

 

Прочетете още: Всичко, което трябва да знаете за компактното и удобно легло за стена