• Начало
  • Как да украсим с декоративни възглавници дома или офиса?
Как да украсим с декоративни възглавници дома или офиса?
Категория: Новини

Как да украсим с декоративни възглавници дома или офиса?

03.12.2021

Как да украсим с декоративни възглавници дома или офиса?

Декорирането с възглавници е един от най-лесните начини да освежите дома си и да добавите нови модели, текстури и цветове към вашия домашен интериор или този в офиса.

Имайте предвид, че стандартната квадратна форма на възглавницата винаги ще бъде класика, чрез която е идеалният начин да добавите още повече визуална привлекателност към уюта на вашия дом или офис. Освен това декоративните възглавници са изключително меки и удобни и със сигурност ще допринесат за това да се почувствате комфортно, както вие, така и вашите гости. 

Стандартни квадратни декоративни възглавници може да са най-популярната форма, когато става дума за възглавници, но стандартният квадрат е всичко друго, но не и скучен. Мислете за тях като за вашите надеждни предпочитания, като универсални стилове, които работят добре за всеки тип пространство и върху всяка мебел.

Дизайните на декоративните възглавници, произведени от Nicole Taneff са отпечатани върху мек микрофибър. Използваме най-модерната технология за арт печат, наречена сублимация. Декоративните възглавници се откроява с високо качество на изображението, което никога не избледнява. Може да се пере дори на 90 градуса без да има загуба на печата. Текстилът мастилата, които използваме са нетоксични, антиалергични и без мирис.Срокът за изработка на зададена от вас поръчка е в рамките между  2 и 4 работни дни, а срокът за доставка е 1 ден.

 

Прочетете още: Спално бельо, която всяка страхотна спалня трябва да има