• Начало
  • Спално бельо, която всяка страхотна спалня трябва да има
Спално бельо, която всяка страхотна спалня трябва да има
Категория: Новини

Спално бельо, която всяка страхотна спалня трябва да има

28.10.2021

Спално бельо, която всяка страхотна спалня трябва да има

Няма фиксирана формула, когато става въпрос за проектиране на перфектната спалня. Но има такова нещо като перфектна спалня, която създаваме ние. Поне идеалната спалня за нас. Независимо от нашия личен стил или бюджет, това просто се свежда до най-важното нещо в спалнята. От удобното легло, мекия килим и плътните завеси, стигаме до най-важното - спалното бельо.

Правилният избор на спално бельо ще направи всяка спалня по-уютна и релаксираща.

При избора на спално бельо няма магическа формула. Винаги можете да разчитате на доброто, удобно спално бельо като сигурен начин да озарите спалнята си. 

Nicole Taneff произвежда спално бельо с удивителен дизайн, създаден от основателката на компанията Никол. В производството Никол залага на висококачествени и устойчиви материи и материали, които да внесат топлина, хармония и уют в спалнята. Луксозното спално бельо се произвежда от мек микрофибър, внос от Испания и памучен сатен с 86 нишки / cм2, които са най-високият клас на пазара.

Всички дизайни могат да бъдат персонализирани по зададени от клиентите размери. Луксозното спално бельо се произвежда по поръчка в срок от 2 до 4 работни дни. Доставката на територията на цяла България е безплатна. Разгледайте колекциите луксозно спално бельо в бохо стил, е модерен стил, семейно и детско спално бельо, произведени от Nicole Taneff. Независимо дали търсите традиционен или модерен стил спално бельо, при нас ще го откриете първокласно луксозно спално бельо.

 

Прочетете още: Най-добрата поза за сън, ако хъркате или имате болки в кръста