За нас

Историята

Компанията е създадена през Февруари 2017 с идеята всички спални комплекти да са за износ. Започнахме да предлагаме продуктите на Американския пазар. Година по- късно започнахме да работим и в Европа. Съдейки по страхотните отзиви от нашите клиенти, увеличихме каналите за продажби. Само за 1 година направихме щастливи над 2000 клиента. Основната ни цел е доволни клиенти, които да усетят поне малка част от нашата страст, която влагаме в продуктите си. Вярваме, че дизайна е начин на мислене, не просто работа.

Продуктът


Всички спални комплекти са с уникален дизайн, създадени от основателката на компанията.
Всички продукти могат да бъдат персонализирани спрямо предпочитанията на клиента.
Всички спални комплекти се изработват ръчно, без автоматизирани поточни линии. Спалното бельо се произвежда по поръчка, не се поддържат количества на склад.
Винаги сме готови да създадем дизайн спрямо предпочитанията на клиента. Аспектите в персонализирането на дизайните са следните:
- смяна на цветове
- персонализиране с инициали на клиента - персонализиране с имена на клиента


Материалите


Горната част е отпечатана на мек микрофибър. Използваме най-модерната технология за арт печат, наречена сублимация. Спалното бельо се откроява с високо качество на изображението, което никога не избледнява. Може да се пере дори на 90 градуса без да има загуба на печата. Текстилът и мастилата, които използваме, са нетоксични, антиалергични и без мирис.

Долната част е 100% органичен памучен сатен. Памучния сатен предлага копринено усещане и държи хладно през лятото и топло през зимата. Това е най-луксозната и удобна материя за спално бельо създавана някога. Памучния сатен е мек, дишащ и издръжлив. Със своите 86 нишки / cм2, това е най-високия клас памучен сатен произвеждан някога.

Калъфките за възглавниците и пликовете за завивки са със скрити ципове.
За по-голямо удобство пликовете за завивки разполагат с връзки във всеки край. Посредством връзките пълнежа се захваща по-лесно.

Поддържаме 10 актуални цвята съобразени с последните тенденции в интериорния дизайн, които се съчетават перфектно с дизайните на спалните комплекти.

ТехнологиятаRoland SJ-1000 Японска прецизност в печата

Зареден с ECO-SOL INK, SJ-1000 отпечатва с брилянтен цвят при високи разделителни способности, без да е необходима специална вентилация или оборудване за околната среда. ECO-SOL INK работи съвместно с интегрирана система за отопление на носителя, за да се свързва агресивно както с покрити, така и с непокрити материали. Той е безопасен за използване и практически без мирис.
SJ-1000 работи с двойни мастила, за да постигне наситени, живи цветове дори при висока скорост на печат.