Доставка и плащане

Всички поръчки на спално бельо се изпращат безплатно на територията на България с наложен платеж и опция преглед. Доставката на спално бельо се извършва чрез куриерски услуги на трети лица. Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго. 

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Поръчките се произвеждат в срок от 2 до 4 работни дни от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.